Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Oppskrift Rundstykker Trine

Oppskrift Rundstykker Trine. Disse rundstykkene er sunne og mettende, og er supre å bruke til matpakken! Men jeg har innsikt nok til å se at dette ikke er for alle.

Eltefrie rundstykker med linfrø Det glade kjøkken
Eltefrie rundstykker med linfrø Det glade kjøkken from www.pinterest.dk

Av denne oppskriften får du 16 horn. Nå deler vi morten schakendas gode oppskrift med deg. Men jeg har innsikt nok til å se at dette ikke er for alle.

Rundstykker Fra Bakeriet I Lom Enkel • 120 Bakeriet I Lom Står Bak Denne Oppskriften Som Viser Deg Trinn For Trinn Hvordan Du Lager Gode Rundstykker.


* eltefrie rundstykker med durumhvete *. Væskebalansen er feil i denne oppskrifta, hvis du hadde reduser fra 2 dl vann til 1 dl så begynner dunå nærme deg noe. Hemmeligheten ligger i å øke væskemengden i deigen.

Har Du Ikke Kjøkkenmaskin Kan Du Fint Bruke Hendene, Les Mer Her (Pkt.


Fyll opp fryseren med deilige og luftige rundstykker med rug. Bland sammen alt det tørre i en kjøkkenmaskin og tilsett lunken melk. Mi oppskrift er med havre og spelt, pluss litt frø og kjerner som setter god smak.

Focaccia Er Den Type Brød Som Passer Til Alt, Enten Det Er Som Tilbehør Til En Pastarett, Til Grilling Eller Ved Siden Av En God Salat.


Her får du endelig min oppskrift på surdeigsrundstykker! Rundstykkene tiner raskt, men kan også tines forsiktig i mikro. I dag kan jeg friste med oppskrift på rykende ferske rundstykker som jeg vet er en favoritt hos mange.

Disse Rundstykkene Er Sunne Og Mettende, Og Er Supre Å Bruke Til Matpakken!


Surdeigspleie er ikke for alle. Etter et par minutter i stekeovnen, smaker de som nystekte. Det er fint når halve jobben er gjort i forveien, og nystekte rundstykker kan nytes etter kort tid 🙂.

Torunns Grove Rundstykker Er Sunne Og Metter Godt.


Nystekte horn er godt til ost og all annen julemat. Server ferske, hjemmebakte rundstykker til frokost! Disse rundstykkene ble jeg inspirert av krem.no til å lage.